Virkkuu-koukku ja retromania

 Ihan koukuttuneena olen virkannut retronvärisiä isoäidinneliöitä, Afrikan kukkia ja pikku koreja puuvillalangasta. Se, että mitä tuotoksillani sitten teen, jää nähtäväksi. Luomisen tuskaa lisää minulla se, että tosiaan niitä tuotoksia sitten tulee...Olivatpa ne vesivärimaalauksia, kortteja, sukkia tai vaikkapa pannunalusia. Ja mihin niiden kanssa joudun, kun en itse niitä tarvitse, mutta on niin kiva tehdä.



Onneksi nyt minulla on pöytä käsityömyymälässä. Sinne voi jotakin viedä. 

Tuon pihassa vieläkin talviunille menoa odottavan 70- luvun asuntovaunun takia, olen nyt koukussa myös retroväreihin. Haluaisin niin kovasti tehdä sinne peittoja. Ongelmana on nyt se, että tarjouksessa oleva puuvillalanka, jota ostin, ei aivan riitä retropeiton luomiseen ja sitäpä ei taida saada enää lisää. Mutta hienoja Afrikan kukkia siitä saa ja keksin laittaa ne pikkuisten korien pohjalle. Koriin kettukarkkeja ja sellofaanipussiin. Hyvä lahjaidea. 

Nyt on kyllä vaihteeksi niin aurinkoinen sää, että pitää varmaan irrottautua virkkuukoukusta ja lähteä käymään pikku lenkillä.

Ai niin. Pesuhuoneremonttimme edistyy hyvin. Tänään saumattiin jo seinäkaakelit. Huomenna lattioiden saumaus. Sitten enää silikonit, kaappien asennus, putkityöt ja sähkötyöt. Ja saunaan lauteet. Eli näyttäisipä hyvältä joulusaunaan pääsemisen suhteen...




Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

”Leuhkapelti”

Ison akvaarion elämää

Vaunu ihanainen talviunille