Haaveita...

Joskus sitä huomaa, että kaikkea ympärillä on liikaa. Sellaisina hetkinä minä usein haaveilen, että meillä olisi jossain sopivan matkan päässä oma pieni mökki, jossa olisi vain kaikki välttämätön. Pieni pöytä, neljä tuolia, kaapissa pieni määrä astioita. Rauhallinen tunnelma. Yksinkertaisuus. Ei mitään ylimääräistä. 

Tämä haave jalostui jossain vaiheessa mummonmökkihaaveeksi. Sellainen pieni mummonmökki olisi vain niin ihana, jossa kaikki olisi vanhaa ja vähän rempallaan. Vanha tunnelma viehättäisi minua ihan valtavasti. 

Tämä nyt vain on sellainen vaikeasti toteutettava haave, kun en saanut rakasta miestäni oikein innostumaan. Hän nimittäin haaveilee isohkosta matkailuautosta. Ei siinäkään mitään vikaa sinänsä ole, mutta se idyllinen vanhan ajan tunnelma on vaikeampi saada matkailuautoon.  

Toki sain maistaa viime kesänä mökkitunnelmaa, kun vuokrasimme mökin, jossa saimme viettää puolitoista viikkoa, fiilistellä ja paljutella. Mutta se ei ollut vanha, eikä se ollut oma, eikä sille voinut tehdä mitään. 

Tässä pari kuvaa siltä mökkireissulta.  




Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

”Leuhkapelti”

Ison akvaarion elämää

Vaunu ihanainen talviunille