Tänään on satanut. Sadepäivinä on etsittävä tekemistä kotoa. Olen kutonut sukkaa, järjestellyt paikkoja, kuunnellut remontintekoa kylppäristä ja haaveillut siitä hetkestä, kun remontti on valmis ja jonain pimeänä iltana saa mennä saunan tuoksuviin löylyihin ja nauttia uusista pinnoista kylpyhuoneessa. Siihen on vielä aikaa. 

Syksyn kaunein aika alkaa olla ohi. Samoin se huolettomuus, joka epävarman kevään jälkeen kesän ajaksi sai hieman hengähtämään. Harrastuksetkin alkoivat. Kunnes taas tuli elämän epävarmuus eteen. Maskit päällä käydään nyt varovasti kaupassa, ei matkustella, pysytään kotona jos ei ole ihan pakko mennä mihinkään.



Valo on juuri nyt jossain kädenulottumattomissa. Mielessä pyörii ajatus siitä, kuinka minä tämän syksyn jaksan? Mistä saan voimat? Kirjoitanko taas voimalauseita faceen, kuten tein keväällä piristääkseni itseäni ja muita? Vai onko kääriydyttävä muistoihin. Ruokittava näivettyvää mieltään muistikuvilla kesästä, lapsenlapsista, ajeluista punaisella Buick Wildcatilla, 60- luvun lavatansseista, syntymäpäiväjuhlista,  täytinhän pyöreät 50 vuotta ja onneksi kesällä saimme pikku joukolla kokoontua. 




Elämä on loppujen lopuksi niin rikasta ja jokaiseen päivään mahtuu ilon ja onnen hippusia, ne pitää vain löytää. Tänään löydän sen tästä uudesta blogistani. Itselleni tätä kirjoitan, mutta olen kovin iloinen, jos tämän joku muukin lukee, jakaa jonkin ajatuksen kanssani ja siten kulkee rinnallani pienen matkan. 




Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

”Leuhkapelti”

Ison akvaarion elämää

Vaunu ihanainen talviunille