Kotikissa

Kuuntelen norjalaista Sissel- nimistä laulajaa, joka laulaa juuri Ave Mariaa. Ulkona alkaa juuri pimeys voittaa valon. Ennätin tehdä pienen lenkin päivänvalolla. Muuten päiväni on mennyt kaappeja siivotessa ja ruokaa laittaessa. 

Laitoin vanhan seimiasetelman kirjahyllyyn. Meillähän on tonttuja ja enkeleitä sopusoinnussa rinnakkain, kuten varmaan monessa kodissa. 



Tein viikonloppuna kentuckylainen kakun ja oli kyllä niin hyvää! Puolikas säästyi pakastimeen jouluksi. Leivoin myös joulupullia,  joista osa meni lahjaksi vanhemmalle pariskunnalle. Olivat tyytyväisiä, kun saivat ison pussillisen vielä ihan lämpimiä joulupullia ja minulle tuli hyvä mieli, kun sain ilahduttaa.  



Meidän paras joululahja, kylppäri on nyt valmis. Kauan remontti kestikin, mutta lopputulos ilahduttaa. 






Viihdyn kotona nykyään niin hyvin, että tulee mieleen, osaanko sitten enää mihinkään rynnätäkään, kun korona on ohi, vai tuleeko minusta ihan kotikissa. 

Mutta oma koti on ihan paras paikka ja jouluna siellä on erityinen tunnelma, kun ulkona on pimeää, mutta sisällä lämmintä ja jouluista. 





Kommentit

  1. ahkerana olet ollut ja saanut aikaan sekä herkkuja että kaunista sisustusta. leppoisaa ja tunnelmallista joulunaikaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Pitäähän jotain tekemistä olla täällä kotoillessa. 😊 Samoin sinulle hyvää joulutunnelmaa! ⭐🎶💕

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

”Leuhkapelti”

Ison akvaarion elämää

Vaunu ihanainen talviunille